Petre iacob: ”Ofer 25.800 vouchere pentru achiziția de bărci în Popești-Leordeni”

barci

”- M-am săturat de atâtea plângeri și nemulțumiri legate de inundațiile din cartierul nou al orașului. Ofer 25.800 vouchere pentru achiziția de bărci în Popești-Leordeni. Sper ca astfel să nu mai comenteze nimeni ci să experimenteze bucuria de a se plimba cu barca în cartier” este promisiunea primarului Petre iacob ce va deveni realitate  începând de mâine la sediul primăriei popeștene.

Petre iacob s-a inspirat în această inițiativă de la colega de partid, Gabriela Firea, care a sprijinit achiziția de biciclete, oferind bucureștenilor vouchere pentru achiziția bicicletelor.

Până la sfârșitul lunii noiembrie 2017, orice locuitor din cartierul nou al orașului Popești-Leordeni care are buletin/carte de identitate emisă de evidența populației Popești-Leordeni, va primi un voucher în valoare de 1000 lei cu care va putea achita o parte din valoarea unei bărci cu vâsle, pânze sau motor.

Inițiativa vine ca urmare a inundațiilor de sâmbătă din cartierul nou al orașului Popești-Leordeni, când strada Drumul fermei a devenit practic impracticabilă pentru pietoni și dificil de parcurs cu autoturismele.

Grăbiți-vă! Dacă nu aveți actul de identitate emis de evidența populației Popești-Leordeni, mergeți urgent și solicitați schimbarea lui… Voucherele se termină repede!

Leave a comment