FANTASTIC! O SPĂLĂTORIE DIN POPEȘTI-LEORDENI ARE O CIFRĂ DE AFACERI COMPARABILĂ CU 10 SPĂLĂTORII DIN BUCUREȘTI

spalatorie auto

Da, este adevărat: o spălătorie din Popești-Leordeni are o cifră de afaceri cât 10 spălătorii din București. Asta ne spun cifrele oficiale identificate de redacția New Courier Popeștean. Pentru a înțelege cauza acestei discrepanțe uriașe, unul din redactorii cotidianului săptămânal s-a deplasat la această spălătorie popeșteană și a intrat în vorbă cu casierul. Reprezentantul spălătoriei a spus că praful din Sahara este explicația. Acest praf odată ajuns în Popești-Leordeni, rămâne aici și nu mai ajunge în București.

Sceptic fiind, redactorul nostru insistă și întreabă dacă nu cumva praful provine din șantierele aflate în cartierul nou popeștean, la care reprezentantul spălătoriei a negat vehement ipoteza, spunând că dezvoltatorii care au construit și mai construiesc în Noul Popești Leordeni construiesc ”ca la carte”, respectând toate normele.

Și totuși, fără a mai bate apa-n piuă, ne întrebăm dacă denumirea acestui oraș ilfovean nu ar trebui schimbată în Prăfoieni Nămoleni, pentru a reprezenta cu fidelitate realitatea din teren.

D-le Primar Petre Iacob, dumneavoastră ce părere aveți?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s