6065 vizualizări. Vă mulțumim!

rezultate 1

Stimați (noi) popeșteni și cititori ai săptămânalului electronic New Courier Popeștean,

Vă mulțumim pentru atenția acordată portalului nostru. Suntem onorați de traficul înregistrat în mai puțin de două luni și vă promitem că nu vă vom dezamăgi.

Redacția New Courier Popeștean însumează jurnaliști înzestrați și dedicați, capabili să vă livreze săptămânal doza de umor pe care unii din voi o așteptați cu interes.

Farmecul acestui demers jurnalistic este că acesta a reușit să facă cunoscut orașul Popești-Leordeni în întreaga lume. Vă redăm mai jos rezultatele/țările din care a fost accesat portalul nostru:

rezultate 2

rezultate 3

Suntem bucuroși să constatăm că portalul newcourierpopestean dă roade. Țeava de gaze dintre șos. Berceni și bifurcația străzilor Drumul fermei și Amurgului va fi mutată – sperăm ca în locul liber rămas să fie amenajat un trotuar.

Pentru a fi mai eficienți și a vă putea ajuta, contribuind la creșterea gradului de confort din cartier, apelăm la ajutorul dumneavoastră prin două solicitări:

  1. Vă rugăm să ne transmiteți problemele cu care vă confruntați însoțită de fotografii;
  2. Promovați pe Facebook postările noastre pentru ca toți locuitorii din cartierul nou al orașului Popești-Leordeni (și nu numai … ) să afle de existența acestui portal și ÎMPREUNĂ SĂ DEVENIM O FORȚĂ CARE IMPUNE PRIMARULUI PETRE IACOB SCHIMBĂRILE DORITE.  DOAR ÎMPREUNĂ ȘI UNIȚI SUNTEM PUTERNICI!!!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s