POPEȘTI-LEORDENI: ”Sticla-rucsac”, soluția ideală pentru popeșteni, la vară

sticla 2

Cunoscând incapacitatea companiei de apă din Popești-Leordeni BLUE VITAL AQUA de a oferi apă la presiunea stabilită în contract din intervalul orar 20:00-23:00, un inventator inimos a dezvăluit redacției New Courier Popeștean, cu rugămintea de a o publica, invenția absolut necesară în cartierul nou din Popești-Leordeni: ”sticla rucsac” – o invenție banală reprezentată de un banal PET de 2l sau 2,5 l și un elastic utilizat la prinderea sticlei de spatele utilizatorului.

Grație acestei invenții, fiecare popeștean va putea avea ”apă curentă” și în intervalul 20:00-23:00 pentru a se spăla pe mâini sau a se spăla pe cap, acțiuni absolut necesare în lunile de vară când temperatura crește iar organismul uman are nevoie de apă pentru a se răcori.

Tot ceea ce trebuie să facă noi-popeștenii este să-și completeze în permanență rezerva de apă din ”sticlele-rucsac” astfel încât în intervalul orar sus-amintit, să beneficieze de apă.

Fiind întrebat de rezerva de apă minimă necesară,  inventatorul sugerează ca fiecare cetățean să dețină în permanență o rezervă de 5-7 sticle de apă, cantitate suficientă pentru o seară în care un popeștean, rămas fără apă la robinet, să aibă apă din rezervă proprie.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s