PASAJUL RUTIER DE LA PIAȚA SUDULUI VA FI MUTAT ÎN POPEȘTI-LEORDENI

pasaj piata sudului

Bucureștenii s-au bucurat degeaba de pasajul rutier de la Piața Sudului începând cu săptămâna trecută. Calvarul din intersecția de la Piața Sudului va continua, pentru că pasajul din Berceni se mută în Popești-Leordeni, între șoseaua Berceni și strada Biruinței din cartierul nou.

Pasajul urmează a fi ridicat cu o macara de mare tonaj și transportat cu un convoi excepțional pe traseul Piața Sudului – Apărătorii Patriei – Dimitrie Leonida – Berceni (capătul magistralei de metrou Pipera-Berceni) în una din nopțile următoare, când circulația stradală și pietonală nu va fi intensă ca ziua.

Asta deoarece primarul popeștean Petre Iacob alias ”care nu este” sau ”Pitre” (cum îi spun unii), colegul de partid al Primarului General al Capitalei, Gabriela Vrânceanu Firea nu poate fi lăsat baltă de aceasta. Văzând suferința primarului popeștean de a nu fi implementat încă o soluție de acces peste/dedesubt-ul liniei de metrou, atât de necesară în viitorul apropiat când se va demara construcția unui nou cartier, fără apă suficientă în câmpul din strada Biruinței, s-a oferit să-i doneze pasajul de la Piața Sudului.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s