INCREDIBIL! Bolizii de lux din Popești-Leordeni mută Salonul Auto București în Popești!

salonul auto bucuresti

Aflat într-o vizită de lucru în Popești-Leordeni, unul din organizatorii Salonului Auto București, s-a speriat:  nu i-a venit a crede numărul mare de bolizi ultimul răcnet parcați în această localitate de la periferia Bucureștiului. A propus imediat mutarea evenimentului din Romexpo București în Popești.

Unul din redactorii New Courier Popeștean s-a intersectat din întâmplare cu acesta, pe stradă: vorbea (singur) și se crucea. Nu a ezitat și l-a abordat pe om:

Redactorul nostru: – Cine sunteți și ce faceți domnule aici?

Organizatorul: – Sunt unul din organizatorii Salonului Auto București organizat în 20-23 aprilie, merg și mă crucesc de ce văd…!

Rn: – Ce anume?

O: – Numărul de bolizi de lux văzut în Popești – Maseratti, Jaguar, Mercedes, BMW etc. Pe unele din ele nici noi nu le-am adus la salon.

Rn: – Serios?

O:-  Da! Am reușit să vorbesc cu colegii și am mutat salonul auto de la Romexpo București în Popești, deoarece am primit semnale potrivit cărora Salonul Auto București va fi un fiasco: pasionații de bolizi vin în Popești-Leordeni să admire bijuteriile pe patru roți, gratuit.

SAB-702x336

Rn: – Și cum veți muta salonul?

O: – Simplu! Vom aduce vizitatorii cu autocarele închiriate deja și vom opri începând de la ansamblurile rezidențiale ce au bolizi de lux în parcare și terminând cu primăria.

Rn: – Vă doresc succes!

O: – Mulțumesc!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s