Primăria Popești-Leordeni selectează fete pentru lotul olimpic de gimnastică

20170408_150430

Dorind să ajute lotul olimpic feminin de gimnastică, care, după 44 ani nu a obținut o medalie la Jocurile Olimpice de anul trecut, Primăria din Popești-Leordeni nu a mai amenajat trotuarul din proximitatea țevii de gaze ce leagă aleea pietonală paralelă cu șoseaua Berceni și aleile pietonale ale străzilor Drumul Fermei și Amurgului. Fetele sunt nevoite astfel să calce pe țeava de gaze. Un observator discret urmărește să vadă evoluția fetelor la ”bârnă”, fiind atent la echilibrul pe țeava de gaze, lungimea parcursă pe țeava de gaze, rateurile, grația și entuziasmul cu care evoluează acestea pe ”bârnă”.  Fetele cu potențial sunt abordate la sfârșitul evoluției și rugate să completeze fișa de înscriere, urmând ca pe baza acestei fișe, fetele să fie solicitate pentru a da și alte probe sportive pe baza cărora se stabilește potențialul fiecărei fete.

20170408_150336

De ce bârna? Pentru că este unul din cele mai grele aparate, dacă nu cel mai greu unde și Cătălina Ponor a comis mai multe erori anul trecut la Jocurile Olimpice și este foarte ușor de remarcat cine are tendința naturală și aptitudinile native pentru a alege ”bârna”.

20170408_150040

Întrebat de unul din redactorii New Courier Popeștean, sursa noastră din primăria popeșteană ne-a spus că déjà există un lot de 77 de fete selectate și că perioada de selecție a fetelor se va prelungi până în toamna anului 2017. În legătură cu trotuarul, încă nu este sigur dacă, la finalul procesului de selecție, acesta va fi amenajat.

Advertisements

One thought on “Primăria Popești-Leordeni selectează fete pentru lotul olimpic de gimnastică

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s