Popești Leordeni: bye bye telegondole! Welcome ”double decker”!

Prea scump! Aceasta este concluzia autorităților locale din Popești-Leordeni privind proiectul ”Telegondola” după finalizarea studiului de fezabilitate, opinie exprimată printr-o sursă ce a dorit să rămână anonimă. Va fi mai ieftin de achiziționat 30 de autobuze britanice – double decker cu care se vor plimba turiștii veniți în Popești-Leordeni. Aceasta deoarece Primarul orașului este suficient de demn încât să nu acceseze fonduri europene pentru proiectarea și implementarea proiectului ”Telegondola”.

De asemeni, conform studiului de impact, autobuzele englezești vor transporta mai mulți turiști pe oră decât ar putea-o face telegondolele în sezonul rece, pe traseul Dimitrie Leonida (stația de metrou) – Glina (pârtia de schi). Asta deoarece sunt așteptați între 200.000-275.000 de turiști în perioada rece, volum prea mare pentru telegondole chiar și pentru cele 30 de autobuze, dar,

Pentru a afla opinia cetățenilor vis-a-vis de noul proiect, un reporter a plecat pe teren pentru a chestiona cetățenii. Răspunsurile și procentele obținute în urma aplicării chestionarului sunt următoarele:

Prost – 10 %

Foarte prost – 20%

Extrem de prost – 25%

Iremediabil de prost  – 45%

Cuvintele noastre de final rămân, așadar, de prisos!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s